Kittens Bruce (2101086) (07002)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: cypers grijs met wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Bruce is ongeveer 20 mei geboren.

Bruce lijkt identiek aan zijn broertje Peter qua uiterlijk. Het duidelijkste verschil is een minder wit rechts achterpootjes en een iets donkerder gloed. Voor de rest kan zelfs het gastgezin ze moeilijk uit elkaar houden.

Qua karakter zit er wel meer verschil in. Bruce is wat voorzichtiger, afwachtender en rustiger dan zijn broertje. Speeltjes vindt ie wel erg leuk en ook stoeien met zijn broer doet ie veel. Optillen vindt ie een stuk spannender, maar daarin wordt nog geoefend.

Omdat Tony de kamer af wilde zijn ook Peter en Bruce sneller tussen de huidige bewoners (twee katten en een hond). Ze speelden de eerste dagen vooral boven, maar inmiddels ook veel beneden en in de buitenren. Vooral de overdekte buitenren vinden ze erg leuk!

Wanneer ze moe zijn kruipen ze vaak op een rustiger plekje om te slapen. Bruce slaapt graag samen met zijn broertje of ergens alleen. Hij kiest dan graag wat beschutte rustige plekjes.

Bruce is een lieverd, die nog makkelijk nieuwe dingen aan kan leren. Een maatje en rolmodel wordt wel geadviseerd.

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.