Kittens Bubbles (2000795) (02559)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart, klein wit vlekje op de borst

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Bubbles is 19 mei geboren.

Bubbles is het zusje van Rommel en zij zijn vrijwel tegenpoolen. Waar Rommel heel rustig is, is Bubbles juist de levendige van de twee. Bubbles houdt enorm van aandacht en zou het liefste de hele dag op haar wenken bediend worden met alles wat haar hartje begeert. Ze wil de hele dag bij je in de buurt zijn en je kan onmogelijk haar aanwezigheid vergeten. Ze loopt graag voor je voeten en er worden meer dan genoeg kopjes gegeven. Ze is niet zo’n fan van oppakken, maar als je haar lekker zacht op schoot neerzet wil ze je soms wel vergeven.

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.