Kittens Bucki (2101334) (07082)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: wit, twee zwarte vlekjes op kop

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving


Bucki is 1 april geboren. Hij heeft een opvallend rond, bollig snoetje.

Informatie meegekomen uit het gastgezin:
Bucki ligt graag bovenop een plank of tafel, als het maar hoog is. Hij was aanvankelijk wat onzeker naar mensen toe maar heeft al veel vooruitgang geboekt. Hij blaast allang niet meer maar kan nog wel onzeker worden van nieuwe gezichten. Hij moet zijn mensen allemaal “per stuk” leren kennen. Iedere nieuwe mens is een nieuw leer-element dus hij heeft wat meer wentijd nodig. Hij vindt het hartstikke leuk om vliegen te vangen of achter ronddwarrelende droge blaadjes aan te gaan.

Na aankomst in de kittenkamer:
Bucki is een beetje op zijn hoede bij ons in de kittenkamer. Hij komt wel voorzichtig kijken maar bewaart afstand. Er komen hier ook wel heel veel verschillende mensen over de vloer, dus dat is behoorlijk wennen voor dit manneke! Je hoort zijn hersentjes bijna kraken, bij het zien van zoveel nieuwe gezichten. Een heel goede oefening voor hem, deze onderdompeling.

Bucki is heel close met kitten Vako. Alleen al deze combinatie is leuk: het ene manneke wit met een heel klein beetje zwart, het andere zwart met een heel klein beetje wit. En ze hebben elkaar zelf gekozen. Ze liggen vaak gezellig samen in een mandje, waarbij Vako hem regelmatig een heerlijke massage geeft. Je ziet Bucki dan genieten. Inmiddels heeft hij door dat mensen dat óók kunnen geven: zijn spinmotortje begint dan flink toeren te maken.

Meestal is Bucki de rust zelve, helemaal zen. Behalve als er gespeeld wordt. Ziet hij een laserlichtje, dan gaat hij er als een raketje achteraan.

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.