Kittens Cheer (2301055) (21323)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: cypers grijs

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

OmschrijvingDit is Cheer, een zachtaardig cypers katertje. Hij is op 22 mei geboren en vanaf de leeftijd van 5 weken met zijn nestgenootjes in een pleeggezin opgegroeid om nog gesocialiseerd te kunnen worden. En dat is met veel geduld uiteindelijk gelukt. Cheer is een lief en vrij rustig kitten. Hij is zeker speels en nieuwsgierig, maar staat niet vooraan. Hij is goed te aaien, vooral als je met hem speelt met een hengeltje of hem lekker natvoer geeft. Ook is hij goed op te pakken als hij je vertrouwt. Hij kan nog wel wat schrikken van onverwachte dingen of geluiden. Mogelijk dat hij dan van de schrik even blaast, maar hij herstelt zich al snel weer. Deze zachtaardige jongen steelt echt je hart met zijn lieve koppie met vragende oogjes.

We plaatsen Cheer niet alleen omdat hij heel sociaal is naar andere katten en graag stoeit en samen slaapt met de andere kittens in het pleeggezin. Misschien heb je thuis al een kat die je een maatje wilt geven, misschien ben je op zoek naar een leuk setje uit het asiel. Zijn broertje Bliss verhuist heel graag mee, hun band is supersterk. Maar ook met Blossom, Mijntje, Partido en Bas kan hij het goed vinden. Hun foto’s en verhaaltjes staan ook online.

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.