Kittens Chili (2301815) (22851)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: cypers grijs

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Chili is ongeveer 8 juli geboren.

Chili is in z’n uppie gevonden in het bos. Hij is nog onzeker en schrikt van plotselinge geluiden en bewegingen. Maar als je hem rustig benadert laat hij zich aaien.

Als Chili je eenmaal kent en je vertrouwt is het een echte kroelkont! Dan komt hij om aandacht vragen en kun je hem ook oppakken, kroelen en kusjes geven. Hij geeft dan heel veel kopjes en kusjes terug. Het is een knap en lief kereltje.

Hij speelt graag met de andere kittens en hij heeft heel veel interesse in “buiten”, hij staat regelmatig voor het raam van de tuindeuren. Waarschijnlijk zal Chili het fijn vinden om strakjes naar buiten/in de tuin te kunnen.

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.