Kittens Chilli (2101158) (07681)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: cypers grijs
  • Geadopteerd

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Chilli is samen met zijn zusje op straat gevonden toen ze acht weken oud waren, en ze moesten niets van mensen weten. Sinds kort heeft hij ontdekt dat aaien toch wel fijn is en zoekt hij je steeds meer op. Hij zoekt toenadering door bijvoorbeeld altijd bij je in de buurt te komen liggen. Qua karakter is hij nieuwsgierig en avontuurlijk. Het is een pittige kitten met een eigen mening, daarom denken wij dat een ervaren kattenmens het beste bij hem past. Hij heeft alle potentie om een fijne huiskat te worden en ontwikkelt zich momenteel met de dag. Chilli is zindelijk. Hij is erg gehecht aan zijn zusje Billie, het is het fijnst voor ze als ze samen geadopteerd worden.

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.