Kittens Cissy (2001046) (02698)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: cypers grijs

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Cissy is 7 juni geboren. Ze heeft grappige, wijd opengesperde knikkerogen, alsof ze permanent verbaasd is.

Cissy moet eerst even aan je wennen; kent ze je dan is het een echte knuffelkont en komt ze ook op schoot. In het gastgezin waar ze gelogeerd heeft waren ook andere kittens, ze kon er prima mee overweg en speelde er veel mee. Er was ook een hond, een poedel. Daar moest ze even aan wennen maar na een tijdje ging het goed. Met de volwassen katten des huizes kon ze het ook prima vinden na even wennen. Er waren geen kinderen in het gastgezin dus wat Cissy daarvan vindt is onbekend.

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.