Kittens Cleo (2301005) (21363)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: wit beige

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Cleo is 9 mei geboren. Het is een zusje van Coco.

Samen met zusje Coco is Cleo op zeer jonge leeftijd op groot avontuur geweest. Ze zijn meegereisd met een vrachtwagen vanuit Lyon naar Nederland, waar ze werden opgemerkt door de chauffeur. Dit hele gebeuren heeft een enorme impact gemaakt op Cleo en ze heeft flinke tijd nodig gehad om hiervan bij te komen. Ze komt letterlijk van ver. Inmiddels is ze aangesterkt en houdt ze haar huisgenootjes nauwlettend in de gaten. Het spreekwoord kat uit de boom kijken is bij Cleo helemaal van toepassing. Ze houdt zich wat meer op de achtergrond. Mensen en aanrakingen vindt ze nog wat onwennig, maar je merkt dat er geen kwaad in het poesje zit. Ze is het type ‘bevriezen’ in spannende situaties en ondergaat het, maar we denken dat ze hier uiteindelijk ook van kan gaan genieten. Staar u niet blind op haar uiterlijk: ze is een project voor mensen met ervaring, haar socialisering is pas laat van start gegaan.

Een rustig huisje waar ze alle tijd krijgt om de wereld te ontdekken zou het beste bij haar passen. Samen met zusje Coco of met een ander rustig soortgenootje zou gewenst zijn.

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.