Kittens Coco (2001573) (03163)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: chocoladebruin/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Coco is 23 juli geboren.

Deze mooie chocoladebruine dame is nog heel schuw. Ze kruipt graag weg in beschutte hoekjes en houdt je met grote ogen in de gaten. Vooral onderin de krabpaal ligt ze graag. Maar zodra je eten of snoepjes hebt komt ze nieuwsgierig eropaf.  Uit de hand voeren is dan ook geen probleem! Er zit totaal geen kwaad in. Ze haalt niet uit, maar loopt weg als ze zich niet prettig voelt. Ook als je haar probeert te aaien. Dit lukt nu alleen als ze lekker zit te eten. Ze is vooral bang, voorzichtig en onzeker, maar zeker niet gemeen!  Nieuwsgierig is ze wel, aangezien ze alles is de gaten houdt en nu ook de kamer af komt als de deur een poosje open staan. Met snoepjes komt ze meteen terug gerend, dus dat is een goed trainingsmiddel! Ze vindt het heel leuk om met een hengeltje te spelen.

Het zal misschien een tijdje duren voor je haar vertrouwen hebt, maar ik denk zeker wel dat deze dame nog veel wil en kan leren! Ze is erg lief voor een andere kleine kitten in het gastgezin. Daar kruipt ze vaak samen mee in een hoekje, aangezien deze ook heel schuw is. Tegen de andere kitten en de katten van het gastgezin is ze gewoon vriendelijk, dus zeker de moeite waard om een soortgenootje het goede voorbeeld te laten geven!

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.