Kittens Coco (2101376) (07828)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Coco is 20 mei geboren.

Coco zit met zijn neus graag voorop. Vooral met eten en spelen, maar ook als je de was doet, kookt of naar het toilet gaat. Hij wil alles zien en overal bij zijn. Hij geeft dit vaak ook duidelijk aan met flink wat gekwebbel (of duidelijk gemiauw). Ook als hij ‘s nachts aandacht wil komt hij hard spinnend kopjes geven. Hij is duidelijk aanwezig in huis. Zowel met zijn gezelschap als met zijn bruisende energie.

Coco is geen bange kitten. Nieuwe dieren en sommige situaties vindt hij eventjes spannend, maar al snel maakt hij duidelijk dat hij zijn eigen willetje heeft en niet onder de indruk is. Hij laat niet over zich heen lopen en staat voor zijn gevoel duidelijk wat hoger in de hiƫrarchie. Schrikt hij of is hij het niet met de ander eens, dan wil hij nog wel eens een blaasje geven, maar hij staat duidelijk zijn mannetje.

Coco is ook dol op kinderen en kan goed tegen drukte. In het gastgezin ging hij het bezoek van jonge neefjes en nichtjes niet uit de weg. Integendeel: hij was dol enthousiast om met ze te spelen! Met hengeltje, balletjes, muisjes… soms zelfs alles tegelijk!

De buitenren bij het gastgezin vond hij ook erg fijn.

Coco is gewend aan andere katten en honden, niet bang voor kinderen, maar heeft wel wat opvoeding nodig.

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.