Kittens Coco (2301004) (21370)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Coco is 9 mei geboren. Het is een zusje van Cleo.

Coco is samen met zusje Cleo op hele jonge leeftijd al op groot avontuur geweest. Ze zijn meegereisd met een vrachtwagen vanuit Lyon naar Nederland, waar ze werden opgemerkt door de chauffeur. Eenmaal in het gastgezin aangekomen heeft Coco enorm moeten bijkomen van deze lange reis. Nadat ze was aangesterkt is ze steeds meer gaan spelen met haar huisgenootjes. Mensen vindt ze nog steeds best spannend, ze springt snel even weg, maar spelen met een hengeltje kan haar helpen te ontspannen. Hier zit zeker nog een groei in. Als ze op haar gemak is, vindt ze het toch best fijn om geaaid te worden, al is hierbij rust en geduld gewenst. Prachtig zwart poesje dat een mooi duo kan vormen met zusje Cleo, of huisgenootjes Rosie of Leo. Een andere kat zou ook een goede optie zijn.

Ze is nog wat schrikachtig bij onverwachte bewegingen en geluid, dus een rustig huisje zonder jonge kinderen is gewenst.

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.