Kittens Coen (2100383) (07189)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart
  • Gereserveerd

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Coen is omstreeks half april geboren.

Coen is een zwart knaapje, met een paar witte haartjes op zijn borst die nauwelijks een “vlekje” vormen: je kunt ze bijna per stuk tellen. Het is een vriendelijk kereltje dat duidelijk iets kleiner is dan zijn leeftijdgenootjes in onze kittenkamer, hij ziet er nog heel kittenachtig uit, maar hij laat zich niet onder de voet lopen en staat zijn mannetje.

Als hij op z’n gemak is komt hij graag bij je liggen en dat kan ook op je schoot zijn. Andere favoriete slaapplekken zijn de bank, het hoogste punt van de krabpaal, en jazeker bovenop de schone was… Prima plek voor een dutje! Coentje houdt alles graag in de gaten, zodat hij er als eerste bij kan zijn als er ergens wat te eten valt.¬†Als hij klaar is met eten en slapen gaat hij in de speelmodus. Leuk en lief manneke.

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.