Kittens Collin (2100520) (06862)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Collin is 6 april geboren.

Collin lijkt een bedachtzaam katertje te zijn. Hij is in eerste instantie wat terughoudend maar al gauw wint zijn nieuwsgierigheid het. Schoenen worden besnuffeld; een telefoon bestudeert hij nauwkeurig. Als er echter een speeltje tevoorschijn komt, gaat Collin helemaal los. Er wordt geslopen, gerend en gejaagd. Aaien over zijn kopje worden nog afgewezen, een aai over zijn wit/zwarte lijfje kan dan wel weer. Maar niet te lang, want daar lonkt alweer een nieuw speeltje. Leuk kenmerk: Collins rechteroor is aan de voorkant wit. Als je hem echter van zijn rugzijde bekijkt, blijkt dat oortje keurig verdeeld in een witte en een zwarte helft. Abstracte kunst in kittenvorm!

Collin heeft een lichte ontsteking zitten in zijn linker oogje, vandaar dat hij op de foto’s een beetje knijpt met dat oog. We zijn het oogje aan het zalven.

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.