Kittens Crash (2001032) (01771)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: rood/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Crash is 13 mei geboren.

Crash is een kleine rode deugniet. Als nieuwkomer was hij nergens bang voor. Direct spelen, onderzoeken en overal op aflopen. Daardoor botste hij regelmatig tegen een deur, schoen en meubels. Even van koers veranderen en dan weer vrolijk verder.

Hij komt vaak direct naar je toe gerend. Aandacht krijgen vindt hij geweldig, maar hij kan zichzelf ook prima vermaken.

Crash is vaak zo druk bezig dat hij zichzelf nog wel eens vergeet te wassen. Na een vochtige handdoek kijkt hij je tevreden aan. Alsof hij dat wel net zo makkelijk vindt…

Hij geeft duidelijk aan als hij aandacht wil en loopt dan voor je voeten, dus pas op dat je niet over hem struikelt.┬áHet gastgezin heeft hem inmiddels geleerd om bij het spelen en tegen je been staan z’n nageltjes niet te gebruiken, maar in zijn enthousiasme vergeet hij dit nog wel eens. Gelukkig reageert hij goed op “nee” en stopt dan ook direct. Hij leert snel, wat zeker handig is gezien zijn jonge leeftijd.

Op sommige foto’s ziet u hem samen met kitten Owen.

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.