Kittens Cynder (2001554) (04806)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd: geboren ongeveer 6 juli 2020
Kan bij honden: onbekend
Kan bij katten: volwassen ja, andere kittens niet, wel bij zusje Shadow
Kan bij kleine kinderen: nee
Kan bij grote kinderen: nee, tenzij rustig en ervaren
Moet naar buiten: nee
Speciale zorg: nee

Cynder is een charmant en temperamentvol dametje dat al vanaf jonge leeftijd als beschermengel gold voor haar zusje Shadow. Ze lijken heel erg op elkaar, zijn moeilijk uit elkaar te houden. Het vertrouwen in mensen was bijna verdwenen toen ze in het gastgezin arriveerde, maar al snel was duidelijk dat mensen toch wel heel lief waren en precies wisten wat lekker was (snoepjes!) en wat fijn was (aaitjes). Langzaam maar zeker werd Cynder steeds aanhankelijker, maar nog altijd wel op haar hoede. Harde geluiden en snelle bewegingen schrikken haar nog altijd af. Ze vindt het niet erg om (rustig) opgepakt te worden, en als je geluk hebt komt ze zelfs op je schoot liggen. Een van haar favoriete plekjes is op je buik of je schouder wanneer je in bed ligt, zeker als je rustig ligt te slapen.
Cynder heeft moeite met het accepteren van kittens die ze niet kent, maar volwassen katten lijkt ze niet erg te vinden. Ze kan wel prima overweg met haar zusje Shadow. Ze is niet geschikt voor bij kinderen.

Attentie. Deze kat zit in het asiel. Als u interesse hebt in deze kat, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met de kat.