Kittens Dart (2400537) (26729)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart/wit
  • Gereserveerd

Kijken en adopteren

U kunt kittens, katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t/m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Dart is 26 april geboren.

Dart is een lieve knuffelkat. Hij is graag bij jou op de bank. Maar wil daarna ook graag even spelen. Hij stoeit graag en is nieuwsgierig. Hij is erg trots op hoe hoog hij zelf kan springen! Achter een vlieg aan of spelend met jou. Op de krabpaal klimt hij helemaal naar boven om dan lekker te gaan soezen in het mandje. Of hij speelt in een doos of met een stukje papier. Maar wel altijd in de buurt van mensen. Om daarna weer moe, spinnend bij je te komen liggen. Hij is gewend aan het samen leven met een (kleine) hond en een andere kat. Dat vindt hij echt geen probleem. Het is een echte allemansvriend. Een lief gezelschapsdier!

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.