Kittens Decibel (2201816) (17876)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: rood/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Decibel is ongeveer 15 juni geboren.

Dit poesje is afkomstig van een plek waar meer katten buiten leven. Zij was wel angstig en onzeker, maar we zagen best kansen voor haar om het buitenleven vaarwel te zeggen en een echt baasje te krijgen. En die naam? Toen ze bij ons arriveerde was ze zo onder de indruk dat ze haar angst niet onder stoelen of banken stak en luidkeels mededeelde hoe bang ze was. Wat een volume kan er dan uit zo’n klein poesje komen!

Ze zit graag in een holletje van een krabmeubel of krabton, daar voelt ze zich veilig en op haar gemak. Ze is dan ontspannen en vindt het heerlijk om geaaid te worden, flink met haar pootjes dabbend. Ze bekijkt vanuit haar holletje wat er allemaal gebeurt. Ze deelt haar verblijf met Solar, die een uitstekend voorbeeld voor haar is. Als er gespeeld wordt met Solar, komt Decibel voorzichtig kijken en meedoen. Ze geeft kopjes en je ziet haar zelfvertrouwen groeien. Bij iets onverwachts schiet ze snel terug in haar holletje, om vervolgens toch telkens weer tevoorschijn te komen en toenadering te zoeken. Een zachtaardig, onzeker poesje dat nog helemaal in ontwikkeling is.

De prachtige jongedame heeft nog nooit een huis van binnen gezien; wat dat betreft gaat ze net zo’n ontdekkingsreis maken als piepjonge kittentjes die hun huis gaan verkennen. Alles is nieuw voor haar. Ze kan het beste beginnen op een apart kamertje zodat ze daar eerst kan wennen aan haar nieuwe omgeving. Zodra ze daar goed op haar gemak is kunt u haar meters gaan uitbreiden. Ze zal haar ogen uitkijken!

Een rustig huishouden met ervaren kattenmensen is een must. Kinderen zullen niks aan Decibel hebben, ze zal ervoor wegkruipen. Echt grote kinderen, rustig en met ervaring, zou eventueel kunnen. Als ze haar draai gevonden heeft en zich goed op haar gemak voelt met haar nieuwe mensen, moet ze wel weer naar buiten kunnen, minimaal een tuin. Leuk project voor een kattenliefhebber; met lekkernijtjes en samen spelen zal het ijs snel gebroken zijn. De aanwezigheid van een andere, goed gesocialiseerde kat kan het proces versnellen.

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.