Kittens Dino (2202038) (18000)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: wit, paar lichtgrijze vlekken

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Dino is 15 oktober geboren. Het is een broertje van Mobi. Mobi is inmiddels al geadopteerd.

Dino is een onstuimig, energiek, nieuwsgierig, levendig katertje. Als hij in de speelstand staat wil hij alles grijpen met zijn pootjes en daar zitten scherpe nageltjes aan. Daarom is hij niet geschikt voor bij hele kleine kindertjes. Hij kon het goed vinden met zijn broer Mobi met wie hij veel samen deed. Hun stoeipartijen waren stevig en konden overgaan in wilde achtervolgingen. Gezien zijn temperament zal het fijn zijn als hij straks naar buiten mag.

Het is wel verstandig als er nog een ander katje in huis is waar hij verder mee kan stoeien en opgroeien.

Dino is momenteel de “benjamin” in onze kittenkamer en hij doet het uitstekend tussen de grote knullen en meiden. Hij is dol op mensen en komt volop pratend naar iedereen toe voor contact en een knuffel.

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.