Kittens Django (2101389) (07304)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: rood/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving


Django is ongeveer 20 februari geboren. Hij is slank gebouwd, heeft opvallend lange dunne poten en een zeer lange dunne staart. Schitterend! Hij zit zo’n beetje tussen tafellaken en servet, maar het belooft een prachtig tafellaken te worden en snel ook: je zíet hem bijna groeien.

Als zulke kereltjes binnenkomen, weten wij nooit of dit hun eerste uitstapje was of dat ze al hoog en breed gewend zijn om aan de wandel te gaan. Het lijkt ons geen goed plan om deze fraaie kater-in-wording binnen te gaan houden, want hij heeft veel energie en die moet eruit. Deze jongen moet veel avonturen gaan beleven.

We hebben hem maar niet tussen de kleine kittentjes gezet want daar is hij echt veel te groot voor, dat is net zoiets als een groep acht-er op de kleuterschool droppen. Hij zit bij de volwassen dames en heren, zeg maar “de tafellakens”.

Er moest eerst veel energie uit dus hij heeft de sterren van de hemel gespeeld. Een hengeltje en een laserlichtje mogen rekenen op zijn warme belangstelling. Als hij uitgeraust is komt hij bij je uitrusten en knuffels halen. Dat kan ook op schoot zijn. De knaap weet waar het fijn is! Hij is nog wel wat onrustig, beweeglijk en gauw afgeleid, staat vaak weer op als er iets zijn aandacht trekt, maar als hij z’n rust gevonden heeft is het een schootkat. Hij kan je daarbij ook heel intens in de ogen kijken en even een kopje tegen je kin geven…

We hadden even geprobeerd of hij zijn verblijf kon delen met leeftijdgenootje Kiezel maar dat hebben we rap beëindigd: de heren vlogen elkaar subiet in de haren. Twee high energy pubertjes zijn geen goede combinatie…

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten.