Kittens Doblo (2201317) (14590)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Doblo is 8 juni geboren.

Doblo is in z’n uppie gevonden. Hij zit nu samen met drie andere kittentjes (Brava, Siena en Panda), die ook allemaal moederziel alleen zijn gevonden, in een gastopvang. Het is dus geen nestje, maar hij vindt het fantastisch om te stoeien met zijn nieuwe “familie”. Hij is lekker druk, energiek, speels maar ook heel lief en hij kan spinnen als de beste. De zwart-witte meisjes Siena en Panda komen af en toe lekker bij hem in het radiatormandje liggen. Hij is nog wel een tikkeltje bang voor harde geluiden. Een rustig plekje zou fijn voor hem zijn.

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.