Kittens Doboz (2400693) (27185)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart/wit
  • Gereserveerd

Kijken en adopteren

U kunt kittens, katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t/m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Doboz is 1 april geboren. Het is een broertje van Bope en Eske.

Doboz heeft al een heel avontuur achter de rug: hij is, samen met Bope en Eske én grote poezen Kassi en Sila, in een grote doos met luchtgaten langs een rustige weg aangetroffen. Kassi was de moeder van de kittentjes. Gelukkig waren ze op tijd gevonden. De drie kittentjes werden tijdelijk opgenomen in een gastgezin. Kassi en Sila staan ter adoptie op onze pagina met volwassen katten.

En wat vindt Doboz er zelf van?
Hoihoi, ik ben Doboz en de kleinste uit een nestje van drie. Ik ben een katertje en ben zwart-wit. Een beetje onzeker ben ik nog wel maar dat is niet zo gek, er gebeurt zó veel! Ik laat me wel aaien en haal niet uit.
Ik speel graag met mijn broertje Bope en zusje Eske, met een balletje en een hengeltje. Heel opwindend allemaal! En dan hebben we ook nog een keigaaf tunneltje! Ik vermaak me dus opperbest. Maar het zou nog veel leuker zijn als ik bij iemand mag komen wonen.

Een tikkeltje onzeker katertje, maar wel lief en leuk. Als het te spannend wordt trekt hij zich even terug maar hij komt gauw weer tevoorschijn. Katje voor ervaren mensen met een rustig huishouden, waar hij zich verder kan gaan ontplooien.

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.