Kittens Dolfje (2301609) (21849)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: cypers grijs met wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Dolfje is 3 juni geboren.

Dolfje is een grote kerel die echt dol is op aandacht en knuffelen. Hij houdt van mensen en iedereen mag hem aaien, optillen en knuffelen, waarbij hij dan hard begint te spinnen. Hij vindt het geen enkel probleem om bij de buurtkinderen op schoot te komen liggen en laat zich braaf van schoot naar schoot tillen. Omdat Dolfje iedereen zo lief vindt, wil hij ook nog wel eens een liefdesknabbeltje geven aan je vingers, oren of tenen. Ook wil hij graag even proeven aan je ritssluiting, ketting of oorbellen. Typisch kittengedrag, wat nu al steeds minder wordt.

Waar de liefde voor mensen op één staat, staat Dolfjes liefde voor eten op een goede tweede plek. In zijn gastgezin schrokt hij eerst zijn eigen bakje natvoer leeg, waarna hij de twee andere kittens en de volwassen katers opzij duwt om ook hun bakjes leeg te schrokken. Het is niet voor niks dat hij al zo’n grote kerel is natuurlijk.

Naast knuffelen en eten speelt Dolfje ook graag, het liefst met zusje Noura, maar ook met de andere kittens en één van de katers in het gastgezin. Lekker stoeien en achter elkaar aan rennen is favoriet. Een hengel en balletje doet het natuurlijk ook goed. Behalve het schrokken van zijn eten is Dolfje een heel net katertje; hij gebruikt de kattenbak netjes en hangt niet in de gordijnen, aan de bank of in de planten.

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.