Kittens Droppie (2101691) (09204)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Droppie is 4 juni geboren.

Droppie is een superzachtaardig, zwart katertje met een zeer grote belangstelling voor kattensnoepjes. Droppie was zwaar ondervoed toen hij rond 11 weken oud bij de dierenambulance werd binnengebracht. Hij heeft de eerste weken veel extra zorg nodig gehad om weer op de been te geraken.

Gelukkig is Droppie nu weer helemaal op gewicht en ook sociaal heeft hij zich goed ontwikkeld. Hij voelt zich erg fijn bij andere katten en stelt zich binnen de groep rustig en sociaal op. Vooral de dikke zwarte kater in ons pleeggezin was vanaf dag 1 Droppies grote favoriet dus we vermoeden dat zijn moeder ook zwart was.

Droppie is een beetje verlegen en oppakken en op schoot zitten vindt hij nog te spannend. Maar als het snoepzakje opengaat vergeet Droppie al zijn reserves, eet uit je hand en laat zich lekker aaien. Verder is Droppie een rustig en sociaal katje dat graag samen met de andere katten slaapt en waar je leuk mee kunt spelen.

Droppie past het best bij een baasje/rustig gezin met andere sociale katten en natuurlijk heel veel katttensnoepjes. Dat geeft Droppie een veiligere basis om ook zijn allerlaatste restje verlegenheid naar mensen te overwinnen.

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.