Kittens Ibro (2301419) (22817)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: wit/zwart
  • Gereserveerd

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Ibro is 15 juli geboren.

Zeldzaam. Onder die categorie valt Ibro. Het komt namelijk zo eens per jaar voor dat een kitten ronduit een hekel heeft aan andere kittens. Hij kan maar niet wennen in de kittenkamer. Hij blaast, gromt en mept alles wat neigt dichterbij te komen. Al heel jong heeft hij dus besloten dat hij zijn toekomstig huisje niet wil delen met andere viervoeters.

Twee-beners daarentegen vindt hij geweldig. Hij komt naar iedereen toegelopen. Laat soms luidkeels horen dat hij de aandacht wil. Hij laat zich heerlijk aaien, geniet daar hoorbaar van en kan er geen genoeg van krijgen.

Ibro komt heel stoer over. Totdat je hem probeert op te pakken. Dan zie je de paniek in zijn ogen en rent hij zo ver mogelijk van je vandaan. Na een poosje komt hij twijfelend terug. En laat zich weer uitgebreid aanhalen.

Hengeltjes en de laserpointer zijn favoriet. Dan komt er een lawine van energie uit. Rennen, springen, vangen. Wel alleen graag. We delen geen speelgoed. Kom op zeg!

Het is een kitten waar nog veel mee geoefend moet worden. Veel geduld, niet te hoge verwachtingen hebben en tevreden zijn als hij gewoon op zijn eigen vier voetjes wil blijven staan. Alles waar hij vorderingen in maakt is meegenomen. Ervaring met bangere katten zou fijn zijn. Wat oudere kinderen die begrijpen dat niet alle kittens het leuk vinden om opgepakt te worden zal geen probleem zijn. Ze kunnen er heerlijk mee spelen in ieder geval.

Ibro hoeft ook niet veel moeite te doen om zijn “unique selling points” in beeld te brengen: hij hoeft alleen maar een beetje omhoog te kijken. Twee grapjes van Moeder Natuur!

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.