Kittens Elva (2100522) (06865)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: schildpad

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Elva is 6 april geboren.

Toen Elva in de kittenkamer arriveerde, wist ze niet hoe snel ze zich moest verstoppen in een holletje. Mensen vond ze maar enge wezens. Inmiddels heeft Elva heel wat bijgeleerd. Ze verstopt zich echt niet meer zodra ze een mens bespeurt maar kuiert rustig door de kittenkamer. Toch maar eens gaan kijken, want nieuwsgierig is ze wel! Schoenen, telefoons, handen, alles wordt zorgvuldig besnuffeld. Probeert zo’n hand haar echter te aaien, dan trippelt ze nogal eens weg. Er is wel een uitzondering, namelijk als die hand iets lekkers vasthoudt. Dan kan er even voorzichtig gekroeld worden totdat het lekkere hapje op is. Dan is de vogel weer gevlogen. Toch komt ze af en toe, als het rustig is, wel degelijk in de aai-modus: kijkt u maar eens naar het filmpje. Het kán dus wel!

Elva zal niet op schoot springen en jeugdige bezoekers vermijdt ze helemaal: spannend hoor, die wezens in mini-formaat… Met katten in mini-formaat heeft ze dan weer geen moeite: de andere kittens krijgen wel eens een kopje. Spelen vindt Elva helemaal het einde. Ze is dan ook een goede jager, zoals een verdwaald vliegje in de kittenkamer merkte. Heerlijk, die jacht, met een lekker krokant hapje als beloning!

Elva is geen poes voor beginners of voor kinderen. Ze zoekt eerder iemand met veel geduld, lekkere hapjes en leuke speeltjes, die niet al te veel eisen aan haar stelt.

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.