Kittens Emine (2300560) (20923)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: rood

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Emine is 19 april geboren. Zij maakt deel uit van het nestje Jacob – Mila – Emine – Simba. Eén katertje, drie poesjes, allemaal rood, kroost van rode moederpoes Merone die consequent bij haar favoriete kleur is gebleven. De poesjes waren moeilijk uit elkaar te houden, zeker als ze rondrenden en over elkaar heen buitelden van plezier.

Emine is als enige nog niet geadopteerd. Zij is wat schichtiger dan haar nestgenootjes en heeft nog de neiging om weg te lopen als je haar wil aaien; ze is nog steeds een beetje bang voor handen. Gaat u haar helpen met het zetten van die laatste stap?

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.