Kittens Erie (2200307) (12970)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart
  • Gereserveerd

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Dit is zachtaardige Erie. Zijn geschatte geboortedatum is 01-12-2021. Het is een zwart katertje met een lief karakter, met een klein wit plukje op de borst en met mooie groene ogen, die nieuwsgierig de wereld in kijken.

Spelen met een hengeltje vindt Erie geweldig. Hij vermaakt zichzelf ook heel goed met bijvoorbeeld een balletje of een muisje, het is een kleine jager. De trap op en af rennen is ook favoriet. Dit doet hij het liefst samen met Pip, het andere pleegkitten in het gezin. Erie zal het waarschijnlijk fijn vinden om naar buiten te mogen na een periode van gewenning.

In het pleeggezin waar hij nu zit laat hij zich al goed aaien, ook door het 6-jarige dochtertje. Hij trappelt dan met zijn pootjes op de grond of in de lucht. Hij geeft ook al kopjes tegen je hand of je benen. Hij reageert goed op je stem en praat dan terug met een lief stemmetje. Ook komt hij lekker bij je op de bank liggen in de avond. Op schoot durft hij nog niet, optillen is nog spannend, maar het zou zomaar kunnen dat hij een knuffelkatje wordt, hij heeft alleen nog wat meer tijd nodig.

Erie is namelijk helemaal alleen gevonden en was bang en onzeker. Hij heeft inmiddels al heel wat stappen gezet, maar vindt het nog wat spannend allemaal. We zijn op zoek naar iemand die hem de ruimte geeft om zichzelf nog verder te ontwikkelen.

Voor Erie zoeken we een plek waar al een andere kat is. Zoek je een echt maatje voor je andere kat, dan ben je bij Erie aan het juiste adres. Samen eten, samen stoeien, samen slapen, dat wil hij het liefst. Het liefst verhuist hij met zijn vriendinnetje Pip, ze zijn zo leuk samen. Op een van de foto’s zie je ze lekker tegen elkaar aan liggen.

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.