Kittens Eske (2400691) (27192)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart, klein wit vlekje op borst

Kijken en adopteren

U kunt kittens, katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t/m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Eske is 1 april geboren. Het is een zusje van Bope en Doboz.

Eske heeft al een heel avontuur achter de rug: ze is, samen met Doboz en Bope én grote poezen Kassi en Sila, in een grote doos met luchtgaten langs een rustige weg aangetroffen. Kassi was de moeder van de kittentjes. Gelukkig waren ze op tijd gevonden. De drie kittentjes werden tijdelijk opgenomen in een gastgezin. Kassi en Sila staan ter adoptie op onze pagina met volwassen katten.

Eske is een lief zwart poesje. Ze kan heel leuk spelen met een balletje en een hengeltje. Spelen met een tunneltje vindt ze fantastisch, vooral samen met haar broertjes Bope en Doboz.

Ze is na aankomst in onze kittenkamer wat onzeker vanwege haar nieuwe omgeving. Het is ook zo spannend allemaal! Ze zal snel genoeg haar draai vinden zodra ze op haar gemak is.

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.