Kittens Feniks (2200713) (13481)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: driekleurtje
  • Geadopteerd

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Feniks is 6 mei geboren. Ze is een zusje van Blitz.

Lieve Feniks kwam samen met haar broer Blitz naar het gastgezin. Deze prachtige dame is een mooie maar ook vriendelijke verschijning. Ze kijkt eerst alles rustig af en is ook rustiger dan haar broer. Toch kan ze het prima vinden met de wat drukkere kittens in het gastgezin. Ze ziet ze soms als live entertainment of slaapt er gewoon doorheen, maar ze speelt ook wel eens een rondje mee. Ze is alleen niet zo “lomp” als de zwart/witte huisgenootjes. Ze kan zich ook prima zelf vermaken. Ze begint nu ook steeds meer een knuffelkontje te worden.

Deze mooie dame is klaar voor een eigen thuis. Bij een ander katje zou leuk zijn.

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.