Kittens Fickel (2201074) (13852)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: cypers grijs
  • Gereserveerd

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Fickel is ongeveer 1 mei geboren. Het is een broertje van Forli.

Fickel en Forli zijn een ondernemend stel. Ze onderzoeken alles. De eerste kennismaking met de parkieten in de huiskamer was superspannend, maar ze leerden al snel dat ze niet tegen de vogelkooi mochten klimmen.

Fickel is wat rustiger dan zijn zusje, zelfstandiger, gaat er ook alleen op uit. Komt vaak even een knuffeltje en een aai halen waarbij hij meteen gaat spinnen. Hij speelt graag met een balletje of een speelhengeltje. Hij is niet zo snel onder de indruk van nieuwe dingen. Durft ook best langs de hond te lopen, als we die tenminste even in een bench doen.

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.