Kittens Forli (2201077) (13848)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart
  • Geadopteerd

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Forli is ongeveer 1 mei geboren. Het is een zusje van Fickel.

Forli en Fickel zijn een ondernemend stel. Ze onderzoeken alles. De eerste kennismaking met de parkieten in de huiskamer was superspannend, maar ze leerden al snel dat ze niet tegen de vogelkooi mochten klimmen.

Forli is een deugnietje, brutaal en wil overal bij zijn om maar niks te missen. Ze staat voorop om aangehaald te worden. Als haar broer aandacht krijgt is ze nooit ver weg voor ook een knuffel en een aai. Ook zij gaat meteen spinnen als ze wordt aangehaald. Ze kan echt genieten op schoot. Maar niet te lang, want er is nog van alles  te onderzoeken. Ze vind het heel leuk om te spelen met een speelhengeltje, balletje of speelgoedmuisje.

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.