Kittens Freek (2200681) (12952)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Freek is 15 april geboren en heeft een zusje, Suzan.

Freek heeft een grappig héél smal wit streepje over de hele lengte van z’n neus. Het is een vrolijke jongen. Hij is ietsje steviger dan zijn zusje Suzan. Een echte man!

Freek is heel erg van het knuffelen. Hij valt letterlijk bij je in slaap als je hem aait. Dit vindt hij heerlijk. Hij is echt gek op zijn zusje, ze spelen graag samen en vinden het spannend om met z’n tweetjes op ontdekkingsreis te gaan door het huis. Samen kunnen zij de hele wereld aan. Leuk stel!

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.