Kittens Freek (2400598) (26689)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: cypers grijs
  • Geadopteerd

Kijken en adopteren

U kunt kittens, katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t/m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Freek is 29 april geboren. Hij maakt deel uit van het nestje Pepper – Niels – Freek – Charlie. Ze zijn alle vier heel aanhankelijk. Als je ergens gaat zitten of liggen, dan komen ze er alle vier bij.

Freek is een speels en lief katertje. Hij spint gelijk als hij je ziet. In het begin had hij bij vreemden heel eventjes tijd nodig om te wennen maar dat is al vrijwel voorbij, zeker als je met hem gaat spelen, dan is het helemaal goed. Een mooi katertje met een lief snoetje en lief is hij zeker! Gemakkelijk leuk katertje.

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.