Kittens Gizmo (2001572) (03166)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: cypers grijs met veel wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Deze kleine knapperd kwam erg bang binnen bij het gastgezin. Hij liet zich niet aaien, alleen als er snoepjes waren. Hij schoot weg bij iedere beweging en blies als hij iets of iemand spannend vond. Spelen vond hij wel interessant, maar hij was te alert om echt te spelen, want dan dook hij vaak weer geschrokken weg.

Maar sinds een week begint hij zich ineens dapper te gedragen. Sinds een weekje laat hij zich goed aaien, kruipt hij op kantoor zelfs op schoot en is hij regelmatig in de woonkamer aan het spelen. Het ijs is gebroken, het vertrouwen gewonnen en het grote avontuur is begonnen! Deze jongeman gaat nu graag op ontdekking en begint zelfs zijn gekke buien te tonen.

Hij schrikt nog wel sneller dan de meeste kittens, dus we adviseren een wat rustiger huisje. Het liefst waar ook een soortgenootje is dat het goede voorbeeld kan geven, maar waar hij ook lekker bij kan kruipen. Want knuffelen met een ander katje vindt hij toch erg fijn! Hij kan met alle katjes van het gastgezin goed overweg. Zelfs de hond is niet zo eng meer. Met kitten Coco ligt hij graag te knuffelen, maar helaas is Coco nog veel banger waardoor ze vaak uit het zicht gaan liggen. Gizmo is juist degene die Coco wat uit haar schulpje trekt.

Wie neemt de tijd om deze kleine man zich tot een stoere kater te laten ontwikkelen?

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.