Kittens Guus (2300637) (20926)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: rood/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Guus is 21 april geboren.

Guus was van zijn nestje het meest afwachtend, maar als hij je eenmaal vertrouwt, komt hij naar je toe en begint af en toe te knorren. Zolang hij kan klimmen, spelen met een balletje of muisje, of krabben aan de krabpaal of een matje, is hij in zijn element!

Toen zijn nestgenootjes vertrokken en er twee andere, bangige kittens bijkwamen in het opvanggezin, voelde Guus zich grappig genoeg helemaal het mannetje. Hij kroop meer uit zijn schulp en kwam ook op zijn mensen af gelopen voor een aai over zijn bolletje.

Guus is inmiddels in onze kittenkamer gearriveerd.

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.