Kittens Häger (2201071) (17107)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten  alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving


Häger is 28 april geboren.

Häger heeft zich voorgenomen om zichzelf niet op te dringen aan mogelijke adoptanten. ‘Je ziet hem of je ziet hem niet’ is zijn motto. Aan zijn formaat zal het niet liggen. Hij is een pracht katertje geworden van pas 6 maandjes jong. Ogen met een randje eyeliner, een mooi roze neusje en altijd die ontwapenende blik.
Häger is een schat van een kat. Heel gemoedelijk, ontspannen. Haast zen. Je ziet hem liggen in de buurt van andere kittens. Erbij kruipen hoeft van hem niet. Hij is een beetje op zichzelf. Een partijtje stoeien slaat hij echter niet af. Op, in en het liefst onder een doos ravotten maakt de pret dubbel.

Häger vindt het niet fijn als je hem zomaar ineens benadert. Hij wil eerst even met je kennismaken. Even snuffelen aan je hand, testen of je ook redelijk zen bent, uitproberen of je wel lekker aait en als je door zijn keuring komt, gaat hij voor die heerlijke kriebelbeurt.

Een jonge kat met nog zoveel te leren. In een rustige omgeving gaat hij zeker tot zijn recht komen.

Gezien zijn karaktertje plaatsen we hem niet bij kleinere kinderen. Een andere kat vindt hij prima mits deze zijn privacy respecteert. Als je echter genoeg tijd voor hem hebt en tegemoet komt aan zijn spelbehoeftes, kan hij ook prima alleen.

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.