Kittens Harry (2301111) (22746)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart, wit vlekje op borst, wit staartpuntje

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Harry is ongeveer 15 juni geboren.

Zo blij als een kind was Harry toen hij weer terugkwam in de kittenkamer (hij was eventjes ziek in oktober). Met zijn staartje fier omhoog werd ieder kitten persoonlijk door hem begroet. Kopjes geven, langs hun lijfjes wrijven. Inclusief een variatie aan “ppprrr”-geluidjes.

Sindsdien zit of ligt Harry haast nooit alleen. Hij kruipt tegen ieder kitten aan die hij kan vinden. Het liefst ligt hij met grotere kittens Houdini en Kanjer (ook op de site) in een holletje. Hij weet zich er altijd tussen te wurmen. Wel zo knus! En warm.

Hij laat hiermee duidelijk zien dat hij sterk behoefte heeft aan een ander soortgenootje dat het ook gezellig vindt om samen in een mandje te soezen. Een sociaal kitten kan hem helpen zich veiliger te voelen richting ons en kan een goed voorbeeld zijn. Kittens leren veel van elkaar.

Wij mensen zijn namelijk een ander verhaal. Ligt hij lekker in een holletje dan kun je hem uitgebreid aaien. Ook in de ziekenboeg ging dat prima. Loopt hij rond of zit hij ergens en je nadert hem, dan vliegt hij weg. Snel achter andere kittens kruipend. Een heldje op sokken.

Hij doet geen vlieg kwaad. Heeft een zeer zachtaardig, verlegen karakter. Echter heeft hij nog veel te leren.

U zult begrijpen dat Harry niet gelukkig wordt van kleine(re) kinderen. Hij zou verstijfd van angst onder de kast liggen en alleen tevoorschijn komen als ze er niet zijn.
We plaatsen Harry ook niet alleen. Hij zal in een nieuwe omgeving een flinke terugval krijgen. Het is verstandig om op een kamertje te beginnen. Mogelijk mag Kanjer of Houdini mee verhuizen als buddy? Of u heeft al een jonge kat/kitten thuis.

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.