Kittens Hildo (2201066) (13888)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Hildo is ongeveer 15 februari geboren.

Hildo is iets ouder/groter dan de meeste andere kittens die we hebben, net zoals Belvi. We hebben geen flauw idee of hij al enige tijd gewend was om buiten rond te hopsen, of dat hij toevallig op zijn eerste (al dan niet vrijwillige) uitstapje al naar ons werd gebracht. Een eigenaar heeft zich in elk geval niet gemeld. Hij zal het leuk vinden als hij naar een huis met een tuin gaat; het is moeilijk om een kat binnen te houden als ze geproefd hebben van de buitenlucht.

Hildo is net gecastreerd en mag geadopteerd worden. Slaat u onze grotere kittens niet over; ze ondervinden fikse concurrentie van het piepjonge spul terwijl het hartstikke leuke knapen zijn.

Meer informatie volgt z.s.m.

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten.