Kittens Houdini (2301109) (22488)

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Houdini is 15 mei geboren.

Houdini heeft een moeilijke start gehad. Hij had niesziekte, ontstoken oogjes en was bang. Na twee weken was hij al niet meer bang voor de mensen in zijn opvanggezin en kwam hij zelfs op schoot. De niesziekte is wel chronisch aanwezig, wat betekent dat af en toe zijn oogjes schoongemaakt moeten worden, iets wat hij overigens niet erg vindt.

Hij heeft zijn naam te danken aan het feit dat hij de eerste de beste nacht uit de bench ontsnapt was terwijl de deurtjes toch echt dicht waren. Sommige kittentjes zijn zo klein (en sommige benches zo ruim) dat ze aan de onderzijde tussen de spijlen door passen, en dan gaan ze aan de wandel.

Hij is heel actief, speelt heel leuk met andere kittens en als hij je vertrouwt komt hij gezellig op schoot zitten spinnen. Hij is na aankomst in onze kittenkamer eventjes beduusd van alle nieuwe indrukken – begrijpelijk.

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.