Kittens Ibe (2300303) (19732)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Ibe is 1 april geboren en maakt deel uit van het Seat-nestje: Mii, Ibe, Leon, Tarraco, Ibl en Toledo. Hij is opeens in z’n uppie overgebleven nu al zijn broertjes en zusje geadopteerd zijn. Hij mist ze heel erg. Hij zal heel blij zijn als hij geadopteerd wordt bij een leeftijdgenootje zodat hij weer fijn kan spelen.

Hij mag in zijn opvanggezin inmiddels van de kittenkamer af en is volop de huiskamer aan het onderzoeken. Hij is heel nieuwsgierig naar alle nieuwe dingen. Onbevreesd rent hij rond om uiteindelijk moe in slaap te vallen op schoot of op het bureau, tussen beeldscherm en toetsenbord.

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.