Kittens Ibi (2201805) (16622)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: cypers grijs wit met rode accentjes (driekleurtje)

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten  alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Ibi is 20 juni geboren. Ze heeft een broertje, Falé, die behoorlijk op haar lijkt.

Prachtig poesje, cypers grijs gestreept met hier en daar een markant rood accentje. Ze was onzeker bij binnenkomst maar is snel bijgetrokken en ontwikkelt zich goed. Ze is inmiddels in de kittenkamer gearriveerd. Ze verstopt zich niet en wandelt gewoon rond, maar je kunt wel zien dat ze het spannend vindt als je haar op wil pakken – dan wordt ze schichtig. Als ze ergens op haar gemak ligt blijft ze gewoon lekker liggen als je op haar af stapt, maar verder blijft ze liever op haar eigen pootjes staan. Deze schoonheid is wel bereid om nog het een en ander bij te leren. Enige ervaring gewenst, en een rustig huishouden.

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in onze kittenkamer.