Kittens Ibl (2300306) (19722)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart
  • Geadopteerd

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Ibl is 1 april geboren en maakt deel uit van het Seat-nestje: Mii, Ibe, Leon, Tarraco, Ibl en Toledo. Op 5 juni hebben ze hun eerste enting gekregen: ze mogen geadopteerd worden. Het nestje bestaat uit vijf katertjes en één poesje, en ze zijn allemaal zwart. Om ze uit elkaar te kunnen houden hebben ze allemaal een andere kleur halsbandje om. Ibl: blauw halsbandje.

Ibl ligt graag in (te) kleine doosjes en doet daarin ook gerust een tukje. Als er heel af en toe natvoer is, dan zorgt hij ervoor dat het bord weer schoon de kast in kan. Hij is de zwaarste van het nestje; hij woog met 7 weken al een kilo…

Bij de vaccinatie van Ibl werd een hartruisje geconstateerd, van 1 à 2 (de schaal loopt van 1 tot 6). Hartruisjes komen vaak voor bij kittens en volwassen katten. Meestal zijn ze onschuldig (zonder achterliggende kwaal), en kittens groeien er ook nog vaak overheen.

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.