Kittens Imani (2400679) (27088)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: cypers grijs

Kijken en adopteren

U kunt kittens, katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t/m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving


Dit prachtige zilvergrijze snoetje is van Imani. Ze heeft maar liefst 4 zussen (Isa, Izzi, Iesja en Indy), waar ze heerlijk mee op ontdekkingstocht is. Samen klimmen, stoeien, achter elkaar aan rennen en daarna is het weer tijd voor een schoonheidsslaapje. Imani is vrij rustig, nog een beetje afwachtend. Ze hangt nog erg aan haar moeder en houdt ervan om al melk drinkende lekker in slaap te sukkelen. Maar ze is ook zeker nieuwsgierig en speels. Ze zoekt een fijn huisje en het liefst neemt ze een van haar zusjes mee (of haar mama Iebeltje), maar een ander kattenvriendje is waarschijnlijk ook prima.

Haar geschatte geboortedatum is 14 mei, maar mogelijk is ze iets ouder. Haar mama Iebeltje had het zwaar op straat met haar kroost. Ze moesten allemaal een beetje aansterken. In het pleeggezin hebben ze lekkere volle buikjes en kunnen ze veilig opgroeien. Imani mag in goed overleg geplaatst worden vanaf 16 juli.

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.