Kittens India (2102340) (10009)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: cypers grijs met veel wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

India is ongeveer 1 juni geboren. Ze is waarschijnlijk een zusje van Kashmir.

Ze heeft een grappig jasje aan; haar linkerflank is spierwit, haar rechterflank heeft drie ferme vlekken, en haar staart lijkt er achteraf aan geplakt te zijn. En als kers op de taart: een klein vlekje pal op haar snufferd.

Ze is nogal onzeker en verstopte zich vaak achter haar mandje in haar hok, maar zodra je contact zocht kwam ze tevoorschijn en was ze goed toegankelijk. Ze liet zich dan meteen zonder “aanloopje” aaien en lekker kroelen. Toch bleef ze vasthouden aan de plek achter het mandje in plaats van lekker erin.

Sinds kerst heeft ze haar intrek genomen in onze kittenkamer. Ook daar zit ze wat teruggetrokken, liefst op een hoger gelegen plank, ze mengt zich niet onder de andere kittens en loopt niet rond. Maar ze is wel goed aaibaar als je haar gevonden hebt, en spint dan ook luidkeels, het contact wordt gewaardeerd.

Poesje voor ervaren mensen in een rustig huishouden. Kinderen zullen veel te druk voor haar zijn. We zien dit poesje niet happy worden op een appartement; geef haar de toegevoegde waarde van een tuin.

Laat haar op een apart kamertje beginnen waar ze zich niet al te grondig kan verstoppen, zodat het steeds mogelijk blijft om contact te leggen. Als ze daar goed gewend is en goed benaderbaar, dan kunnen de huiselijke meters uitgebreid worden.

Attentie. Dit kitten zit in het asiel. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten.