Kittens Isa (2400682) (26881)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: cypers grijs met wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens, katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t/m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Dit mooie poezensnuitje is van Isa. Ze heeft maar liefst vier zussen (Indy, Izzi, Iesja en Imani), waar ze heerlijk mee op ontdekkingstocht is. Samen klimmen, stoeien, achter elkaar aan rennen en daarna is het weer tijd voor een lekker dutje om op te laden voor de volgende ronde kattenkwaad uithalen. Isa is nieuwsgierig en speels. Ze zoekt een fijn huisje. Het liefst neemt ze een van haar zusjes mee, maar een ander kattenvriendje is waarschijnlijk ook prima.

Haar geschatte geboortedatum is 14 mei, maar mogelijk is ze iets ouder. Haar mama Iebeltje had het zwaar op straat met haar kroost. Ze moesten allemaal een beetje aansterken. Isa is de grootste uit het nest. In het pleeggezin hebben ze lekkere volle buikjes en kunnen ze veilig opgroeien. Isa mag geplaatst worden vanaf 9 juli.

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.