Kittens Ischa (2101698) (08807)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Ischa is 30 juni geboren.

Deze knappe knaap heeft een grappig snuitje. Heb je dat neusje gezien? Hij is heel lief, maar kan soms schrikken van plotselinge bewegingen. Hij overwint z’n angst wel snel, omdat de nieuwsgierigheid dan toch groter is.

Hij stoeit en speelt graag. Zowel met een ander kitten als met de volwassen katten. De hond vindt hij soms nog wel spannend. Van kinderen wil hij niks weten, maar daar is hij ook weinig mee in contact geweest.

Hij kruipt regelmatig bij een van zijn gastouders op schoot als die zit te gamen. Hij kan heerlijk luid spinnen, en communiceert ook echt met je. Hij miauwt als hij eten wil of als er een deur open moet.

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.