Kittens Jack (2201127) (14113)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: cypers grijs met wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving


Jack en Jill zijn ongeveer 7 mei geboren.

Jack en Jill, Jill en Jack, het maakt ons niet uit wie als eerst genoemd wordt, want zij horen bij elkaar. Deze 2-eenheid doet namelijk alles samen. Waar de één is, is de ander. En als ze elkaar even kwijt zijn dan begint er altijd wel eentje te roepen: “Hier ben ik, waar ben jij?!”

Broer en zus zijn al eens gescheiden, op het moment dat ze gevangen werden. De ene is namelijk een paar dagen eerder gevangen dan de ander. Wat zullen ze bang geweest zijn alleen, want ze hadden alleen maar elkaar. Gelukkig zijn ze herenigd en daarna samen naar een gastgezin gegaan. Daar zijn ze nu hard aan het werk om te socialiseren. We willen dit setje niet nog eens scheiden, ze zoeken daarom samen een forever home.

Ze hebben in het pleeggezin al flinke stappen gezet. Ze zijn lekker nieuwsgierig en spelen heerlijk met elkaar en het andere pleegkitten. Stoeien, in galop achter elkaar aan rennen, klimmen en klauteren, daar bestaat hun dag uit, afgewisseld met slaapjes dicht tegen elkaar aan. Hun pleegmama kan ze ook al aaien. Ze reageren goed op de volwassen kat in huis en op het dochtertje van 6 jaar.

In beide katjes zit geen greintje kwaad. Als je ze moet vangen voor bijvoorbeeld een bezoekje aan de dierenarts, laten ze zich gemakkelijk pakken en dragen. Dan steken ze hun koppie onder je arm of kijken nieuwsgierig om zich heen. Jill laat als ze zich in het nauw gedreven voelt soms een blaasje horen, maar het betekent allemaal niks.

Ze zijn ontzettend leuk samen, echt genieten die twee! Bij wie mogen ze zich nog verder ontwikkelen?

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.