Kittens Jacky (2200726) (15039)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Jacky is 20 mei geboren.

Jacky is een zusje van Mojo en Ollie en valt in de rubriek “pechvogeltjes”. Ze is als hummeltje van een paar weken oud binnengekomen, en moest een paar weken later vanwege een huid/vacht-probleem langdurig in isolatie. Haar huid/vacht is inmiddels weer tiptop in orde, maar aangezien we pas na herstel konden beginnen met vaccineren had ze nog steeds een aantal weken hokarrest voor de boeg. We zijn er gelukkig in geslaagd om ondanks de enorme drukte tóch nog een gastgezin voor het poesje te vinden, waar ze een hele kamer tot haar beschikking had in plaats van een hok. Wat een opluchting voor het beestje! 22 september mocht ze alsnog naar onze kittenkamer. Maar ze vindt andere kittens helemaal niet leuk, ze is verleerd hoe je daarmee om moet gaan.

Informatie uit haar gastgezin:
Ze is heel aanhankelijk. Ze ploft zo bij je op schoot. Je kunt haar oppakken en ze geeft dan kopjes en kusjes. Zodra ze je ziet gaat het staartje enthousiast omhoog en begint ze te spinnen. Spelen vindt ze ook leuk maar alleen al dat je er bent vindt ze al fijn. Ze gaat naast je of bovenop je liggen. Ze wil veel aandacht. Je moet uitkijken waar je loopt, want ze slalomt tussen je benen door.

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.