Kittens Jimmy (2101638) (07792)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: zwart

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Jimmy is 18 juni geboren. Hij wordt 8 september gecastreerd, maar kan nu al bezocht worden. Hij zit in hetzelfde gastgezin als Nero.

Vanaf dag 1 dartelt Jimmy tevreden rond in zijn tijdelijk onderkomen. Hij speelt lekker met zijn huisgenootjes en vindt het ook fijn om geaaid te worden. En dat is wederzijds, want hij heeft een zijdezacht velletje! Prachtige diepzwarte vacht met groene, nieuwsgierige oogjes. Hij kan goed samen met andere katten en kinderen mits rustig.

Hij zou prima samen kunnen worden geadopteerd met huisgenootje en spiegelbeeld Nero, maar dit is geen must.

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.