Kittens Jinkx (2300412) (20794)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: cypers grijs met wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Jinkx is 17 april geboren. Hij maakt deel uit van het nestje Isis – Jinkx – Jujubee en Sasha.

Jinkx is een vreselijk lief mannetje. Hij is wel wat schichtig. Hij was in het begin heel bang van schaduwen als het licht aan ging. Hij kan het heel goed vinden met zijn broertjes en zusje en hij krijgt van hen veel zelfvertrouwen. Hij speelt graag, zit veel achter zijn staart aan en heeft een heel leuke miauw van een van de volwassen gastgezinkatten overgenomen. Als hij slaapt kun je hem goed aaien, en dan spint hij heel hard. Het is een heel mooi katje met prachtige ogen.

Attentie. Dit kitten zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in dit kitten, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met het kitten in het gastgezin.